Om kulturpost

Det här är tjänsten för dig som
1) vill få information om vad som är på gång inom konst och kultur.
2) Jobbar med konst och kultur och vill nå ut med info om dina evenemang, produkter och tjänster, både till enskilda personer samt press och media.

Kulturpost.fi har utarbetats av Produforum riks och Produforum Nyland, två projekt med finansiering från Europeiska socialfonden via nationella strukturer samt med kommunal och privat finansiering. Projektägaren är Föreningen Luckan r.f.

Prenumerationer:
Du kan prenumerera på information enligt konstbranscher och regioner, eller skräddarsy din prenumeration att omfatta endast vissa specifika konstnärer, grupper eller institutioner. Du kan också när som helst avsluta eller ändra på din prenumeration, antingen på den här webbadressen eller med den länk du får i slutet av varje mail som är skickat ut via kulturpost.fi. Fyll i din kontaktuppgifter och skapa din prenumeration. Dina kontaktuppgifter delas inte ut till tredje part

Utskick:
Du kan få rätt att använda kulturpost.fi för utskick om du är verksam på kulturfältet och ger kulturpost.fi synlighet med en banner på din hemsida eller i annan marknadsföringsprodukt. Lämna dina uppgifter under rubriken “Skicka nyhetsbrev” så hör vi av oss med närmare information.
För närmare information om kulturpost.fi: [email protected],